Bedrijfsprofiel

Wat is Celez?

Celez is een jong Nederlandse modebedrijf dat trendy damestassen maakt voor de moderne vrouw die waarde hecht aan een bijzonder product met eigen karakter.

Celez is een internationaal fashionbedrijf en groothandel dat levert aan Detailhandelaren. Celez is opgericht in 2010 door twee broers te Amsterdam die beiden beschikken over een jarenlange ervaring in de modewereld.

Wat doet Celez?

Het Celez fashion label ontwerpt tassencollecties in Nederland met een uitgesproken internationale look. Daarvoor maakt zij gebruik van eigen ontwerpers die inspiratie opdoen in toonaangevende modesteden als Parijs, Milaan en Londen. Alle tassen worden met de hand gemaakt van echt leder. Celez heeft eigen productiebedrijven in China, India en Turkije. Uiteraard zijn deze bedrijven gecertificeerd. Celez is een label dat ontwerpt, produceert en verkoopt en zich in de toekomst ook bezig zal houden met een eigen kledinglijn. Daarnaast biedt Celez haar service ook aan aan andere merken onder een private label. Het gehele productieproces wordt ter plekke gevolgd door Celez, waardoor wordt gewaarborgd dat de kwaliteit van het product van een het niveau is dat de klant mag verwachten.

Waarom Celez?

Een tas van Celez is onmisbaar voor de vrouw van vandaag. Inkoop en beoordeling van de kwaliteit van het leer zijn essentieel voor de uitstraling van de collectie van Celez. Celez maakt tassen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook denken wij mee met de consument over de binnenkant van de tassen. Immers, Celez geeft prioriteit aan afwerking en detail opdat u een tas krijgt met een geheel eigen karakter. Wij volgen de ontwikkelingen in de internationale modewereld op de voet zodat de vrouw die Celez draagt er vanuit kan gaan dat haar tas trendy en actueel is. Vanzelfsprekend hebben wij tevens een groot aantal tijdloze en meer klassieke tassen in onze collectie. Maak jouw tassen collectie compleet met een tas van Celez!

celez-bedrijfsprofiel1-750x574 celez-bedrijfsprofiel2-750x574 celez-bedrijfsprofiel3-750x574 celez-bedrijfsprofiel4-750x574 celez-bedrijfsprofiel5-750x574 celez-bedrijfsprofiel6-750x574